SKIDAČI «DUHOVA»

U svetu je poznato da ukanjanje grafita, u nekim slučajevima, podrazumeva i pojavu tzv. «duhova». To je efekat koji se javlja posle izvesnog vremena po uklanjanju grafita u obliku senke ili obrisa koju je grafit imao. Na taj način, već očišćena površina, ponovo dobija svoj zaprljani oblik i izaziva one koji pišu po zidovima da «dovrše» izbledelo delo.

AGS linija proizvoda, specijalizovanih u ovoj oblasti, nudi proizvode, koje mi primenjujemo, i u ovakvim slučajevima.

  1. «AGS GRAFFI GHOST» je preparat koji se koristi posle uklanjanja grafita nekim od osnovnih AGS sredstava. Koristi se u slučaju kada se pojavi «duh» grafita na tretiranoj podlozi. Najbolje i najbrže deluje na klasičnim zidnim fasadama.
  2. «AGS GRAFFI GHOST GEL» je gel koji se koristi posle uklanjanja grafita nekim od osnovnih AGS sredstava. Osim što se koristi u slučajevima pojave grafit «duhova», idealan je i za čišćenje i uklanjanje čadji, masnoće i uljanih supstanci sa klasičnih zidnih fasada.
  3. «AGS GRAFFI GHOST RINSE» je tečnost koja uklanja sve vrste nepoželjnih tragova, mada se prvenstveno koristi kao prateće sredstvo. U pitanju je kiselina koja uklanja sve vrste ostataka grafita, potom neutralizuje i stabilizuje Ph vrednost tretirane površine. Vrlo je pogodna i za opšte čišćenje cigli, uklanjanje rdje, ulja, atmosferske prljavštine, blata, maltera i sl.
                                                          

Hidrodinamičko čišćenje površina zaprljanih mašinskim uljem

 

KAO ŠTO STE BILI U PRILICI DA SE INFORMIŠETE, KROZ OVAJ KRATAK PREGLED AGS LINIJE, NE POSTOJI NAČIN A DA SE NE PRONADJE ONA KOMBINACIJA PREPARATA KOJA NE BI ZADOVOLJILA VAŠE POTREBE.

ZATO, UČINITE SVET OKO SEBE LEPŠIM I ČISTIJIM

VAŠ «TERIBO»