SKIDAČI GRAFITA

  1. SKIDAČ ŽVAKAĆE GUME (AGS Chawing Gum Remover) je prirodni preparat na bazi limunovog ulja. Pouzdano i bez tragova uklanja žvake, nalepnice i smola-bitumen ostatke sa teških materijala (npr. zidova) i tepiha. Bezbedan je za javnu upotebu i ekološki testiran.
  2. SKIDAČI GRAFITA «300» i «400» (AGS Graffi Clean 300 i AGS Graffi Clean 400) su viskozna sredstva namenjena isključivo skidanju grafita i slikanih nalepnica sa zidnih fasada. Posle njihove upotrebe, fasada ostaje u svom originalnom stanju, bez tragova čišćenja.
  3. SKIDAČ GRAFITA «GRAFFI-CUT» je gel za skidanje grafita, njihovih senki i ostataka. Idealan je za uklanjanje grafita napravljenih sprejevima i felt-olovkama. Koristi se za neporozne, tvrde fasade, kao i za druge podloge koje nemaju moć upijanja.
  4. SKIDAČ GRAFITA «GRAFFI-CUT PC SAFE» je gel koji svoju idealnu upotrebnu moć ostvaruje u uklanjanju grafita sa polikarbonata i perspeksa koji, nakon čišćenja, vraćaju svoju prvobitnu boju bez uobičajenog efekta «mlečnih mrlja».
  5. «TAVEC 201» je neotrovni, biorazgradljiv, višeslojni skidač boje, formulisan za uklanjanje obojenih, uretanskih i drugih omotača. Koristi se za skidanje svih vrta boja. Takodje, skida i višestruke naslage boja, posle čega nema njenih hemijskih ostataka.
  6. «AGS GRAFFI WIPE» je specijalna, impregnirana krpa, namenjena uklanjanju grafita. Pouzdano čisti grafite pisane markerom, felt-olovkama i kugličastim bojama (nalik na paint-ball) sa okrečenih i tvrdih fasada, kao i sa plastičnih površina. Uspešno se koristi i na površinama od polikarbonata bez neželjenog efekta «mlečnih mrlja».

Pre

Pre

Pre

Posle

Posle

Posle

Pored ovih, navedenih i osnovnih, sredstava, koja predpostavljaju savremeno, bezbedno i, pre svega sigurno, uklanjanje, prvenstveno grafita, dostupna nam je i čitava paleta ostalih AGS proizvoda, koja je prilagodjena svakoj vrsti površine sa koje je potrebno ukloniti grafite, postere, nalepnice, žvakaće gume i sl.

KAO ŠTO STE BILI U PRILICI DA SE INFORMIŠETE, KROZ OVAJ KRATAK PREGLED AGS LINIJE, NE POSTOJI NAČIN A DA SE NE PRONADJE ONA KOMBINACIJA PREPARATA KOJA NE BI ZADOVOLJILA VAŠE POTREBE.

ZATO, UČINITE SVET OKO SEBE LEPŠIM I ČISTIJIM

VAŠ «TERIBO»