ZAŠTITE

Kao poseban program, još uvek ne sproveden na našim prostorima u adekvatnom obliku, nudimo Vam specijalizovane, stabilne i ispitane AGS proizvode kojima štitimo vaše dragocene površine od zloupotrebe:

  1. «GRAFFI COAT 1» i «GRAFFI COAT 1ES» je specijalizovano sredstvo antigrafitne zaštite do 10 godina. Baza ovog preparata su mikrokristali voska pogodni za zidne fasade i vrlo porozne materije. Zaštita je otporna na atmosferske promene i laka za održavanje. Idealna je za fasade od kamena i oslikane fasade.
  2. «GRAFFI COAT 3» je dugotrajna toplotna zaštita čvrstih podloga. Ona štiti porozne i upijajuće površine od pisanja grafita, lepljenja postera i nalepnica, kao i od vremenskih uticaja, dozvoljavajući, pri tom, zidu da «diše». Štiti do 10 godina i može se polirati i glancati
  3. «GRAFFI COAT 5» je akrilni polimer u službi antigrafitne zaštite. Uglavnom se koristi za zaštitu neporoznih površina, metala i plastike. Idealan je za zaštitu vozova, autobusa, tramvaja... Osnovna karakteristika mu je da ostavlja transparentni film pogodan za čišćenje neutralnim deterdžentom koji štiti podlogu do 5 godina.
  4. «GRAFFI COAT 101» je dvokomponentni, poliuretanski polimer koji je odlična trajna antigrafitna zaštita. Odlično štiti bojene površine kao što su drvo, metal, sadra i ranije farbane podloge. Omogućava glancanje zaštićene površine do visokog sjaja, lako uklanjanje grafita i ne sadrži organske materije.

 

uklanjanje grafita sa zaštićene površine

   

KAO ŠTO STE BILI U PRILICI DA SE INFORMIŠETE, KROZ OVAJ KRATAK PREGLED AGS LINIJE, NE POSTOJI NAČIN A DA SE NE PRONADJE ONA KOMBINACIJA PREPARATA KOJA NE BI ZADOVOLJILA VAŠE POTREBE.

ZATO, UČINITE SVET OKO SEBE LEPŠIM I ČISTIJIM

VAŠ «TERIBO»